Over AR-bureau

Wij lossen problemen op

Over AR-Bureau

AR-bureau is het enige bureau in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in de productie van Augmented Reality (AR) applicaties voor verkoopbevorderingsdoeleinden.

Deze technologie stelt uw bedrijf in staat om hologrammen van uw product te projecteren overal waar u een telefooncamera op richt. Dit geeft uw klant de optie om uw product te bekijken bij hem op locatie voordat hij koopt. Hetgeen twijfels tot koop wegneemt, waardoor u niet alleen eenvoudiger maar ook meer zal verkopen.

Bedrijfsdoel

De enige manier om uw vertrouwen te winnen is door uw omzet te laten stijgen en u te helpen uw producten te verkopen! U betaald immers niet voor: mooie praatjes, gladde marketingtermen of ingewikkelde vaktaal maar voor resultaat!  Daarom hebben wij ons als doel gesteld om ervoor te zorgen dat wij onszelf tenminste dubbel willen terugverdienen.

Bedrijfsvisie

Wij zijn dat bureau zijn die: situaties beter maakt – i.p.v. slechter. Problemen oplost i.p.v. problemen maakt en dingen simpeler doet i.p.v. ingewikkelder. Wij willen uw MKB-bedrijf helpen verkooptargets te halen, uw verkopers productiever te maken en in het verlengde hiervan uw winst te laten stijgen. In eerste instantie alleen in Nederland en wie weet ooit nog in andere Europese landen.

 

Laten we beginnen

Klaar voor een echte verandering? Laten we samen gaan bouwen!