Commercie

Hoe we het straatbeeld visualiseren van zonnepanelen in 2021.

Het product.

U gebruikt ongetwijfeld software als Solarmonkey om uw zonnepanelen visueel te maken voor uw klanten. Alleen zoals u ongetwijfeld weet, bied dergelijke software geen straat-aanzicht en moeten uw klanten het met een luchtfoto doen.

Indien u het tijd vindt worden om uw klanten betere service te bieden kunnen wij helpen. Wij hebben een product op de markt gebracht dat uw klanten de mogelijkheid geeft het straataanzicht van uw panelen te krijgen. En het mooiste is: het werkt snel en bijzonder eenvoudig vanuit uw bedrijfstelefoons of tablets.

Uw voordelen.

In de onderstaande opsomming hebben we de belangrijkste voordelen voor uw bedrijf op een rijtje gezet.

Visualiseer eenvoudig uw zonnepanelen op daken in streetview.

Doordat mensen visueel zijn ingesteld worden visuele aspecten steeds belangrijker. En omdat u toch altijd een mannetje langs moet sturen op locatie om alles op te meten en te kijken wat de wensen zijn van uw klant is het verstandig om uw adviezen met visualisaties kracht bij te zetten.

Met dit visualisatiegereedschap kan u snel en eenvoudig uw volledige assortiment aan panelen projecteren bij uw klant thuis. Waardoor de klant kan zien hoe elk van uw panelen staat op hun eigen dak en een weloverwogen keuze maken.

Kom over als de prof die u bent.

Menig consument vraagt meerdere offertes voor zonnepanelen op. U heeft dus concurrentie. Waardoor het belangrijk is om u te onderscheiden van de rest en over te komen als de  prof die u bent … Met een service als deze op de proppen komen zet u een goed eerste stap.

Deel de visualisaties via email met uw klanten.

Uiteraard heeft de software de optie om de door u aangemaakte visualisaties op te slaan en te delen met uw klanten. Dit gaat eenvoudig door op de foto-knop te drukken, waarna u de screenshot met één druk op de knop kan delen met uw klant via email of Whatsapp.

Deel de visualisaties met kantoor.

Uiteraard kunt u deze visualisatie ook gebruiken om in de offerte te verwerken. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is de screenshot door te sturen via email, in een programma als Paint uw bedrijfslogo erin te zetten en hij is klaar om in de offerte opgenomen te worden – eitje.

Overtuig welstandscommissies eenvoudig.

Indien u een verzoek krijgt om zonnepanelen op monumentale panden of binnen beschermde stadsgezichten te plaatsen dient u de welstandscommissie te overtuigen. Hiervoor is deze visualisatiesoftware natuurlijk ideaal. Het enige dat u hoeft te doen is: naar het pand te rijden, de gewenste opstelling in te voeren, een foto te maken en totslot deze via e-mail door te sturen naar de welstandscommissie.

Geen investering in extra apparatuur nodig.

De visualisatiesoftware werkt in samenwerking met telefoons en tablets. Apparaten die uw werknemers altijd bij zich hebben waardoor ze het visualisatiegereedschap ook altijd bij zich dragen. Bovendien weet al uw personeel al hoe ze met hun telefoon moeten omgaan. Hetgeen bespaart op trainings en implementatiekosten.

Uitbreidbaar zonder extra kosten.

Ons doel is om de beste visualisatietool voor zonnepanelen te maken. Hierom breiden wij de functionaliteiten uit zodra het werkveld dit van ons vraagt. Ook zullen we met enige regelmaat zelf contact met u opnemen om uw feedback te vragen. Deze updates kosten u niets.

Verhoog uw omzet door de verkoop van meer full black panelen.

Iedereen is het er eigenlijk wel over eens dat full-black panelen er mooier uitzien op het dak dan de zwart-zilveren variant, ze zijn echter ook iets prijziger. Met dit stukje visualisatiegereedschap kan u uw prijsbewuste klant snel overtuigen dat ze dit waard zijn en uw omzet verhogen.

De investering.

U denkt nu vast: dat zal wel weer een paar honderd euro per maand kosten! Nee hoor. Wij bieden deze software aan voor een eenmalig bedrag van 999,- waarna al uw: verkopers, monteurs en vertegenwoordigers de software op hun telefoon of tablet mogen downloaden en gebruiken tot in de eeuwigheid; zonder maandelijkse kosten achteraf.

Laten we beginnen

Klaar voor een echte verandering? Laten we samen gaan bouwen!